Hierbij enkele ervaringen van opdrachtgevers:

Samenwerken met Petra Nijboer, ontwerpster van onze tuin, is een buitengewoon plezierige ervaring. Petra geeft mensen alle ruimte om wensen kenbaar te maken, die in het ontwerp worden ingepast.
Petra heeft originele en verfrissende ideeën, die een tuin een apart karakter geven. Ook in haar plantenadviezen komen bijzondere en niet alledaagse planten naar voren. De communicatie verloopt helder en er is sprake van een goede dialoog. En dit alles vindt plaats binnen een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Kortom, wij bevelen Petra Nijboer, een enthousiaste en zeer gedegen vakvrouw, van harte aan.

Fam. Moll, Amstelveen


Tijdens een middenstandsbeurs in Bergentheim viel ons oog op de sober ingerichte stand van Petra Nijboer Tuinontwerp. Geen poeha, geen gratis bloembollen en geen prijsvraag over het aantal te raden graszaadjes. Maar wel een stand van een bedrijf met een duidelijke visie: "Elke tuin is uniek zoals ook ieder mens uniek is". Kijk, en dat sprak ons aan.

 

Zelf zaten we hopeloos vast in onze ideeën met betrekking tot het inrichten van de achtertuin. We wilden het ontwerpen van de tuin uitbesteden zonder dat we ons een ontwerp 'op wilden laten dringen'. Petra respecteerde onze ideeën en bleek in staat deze volledig te integreren in het totaalplan, waarbij het resultaat voor meer dan 90 % paste in het (sfeer)beeld dat wij van de tuin hadden.

 

Een prima verzorgde oplevering van het ontwerp alsmede bemiddeling bij de aankoop van een deel van de beplanting hebben voor ons het kroontje op het geheel gezet.

 

Petra, bedankt!

Rob & Yvon, Ommen


Petra heb ik leren kennen tijdens een tuinbeurs in Zwolle waar zij en vele andere tuinontwerpers zich presenteerden. Ik zocht een ontwerper die met mij meedenkt in het veraangenamen van mijn tuin. Petra viel mij op doordat zij met haar tuinontwerpen uitgaat van de wensen van haar cliënten (en niet van modegrillen of vaststaande modellen). Daarbij heeft ze een enorme planten- en bloemenkennis en zoekt ze steeds weer naar net dat ene plantje dat op die plek naast al die andere, vaak bijzondere planten, het best tot zijn recht zal komen. Mijn tuin heeft ondertussen dankzij Petra al een hele metamorfose ondergaan, waarbij ze mijn toch wel vage dromen over hoe de tuin er uit moet zien heeft kunnen vertalen en er veel extra’s die ik wel mooi vind, maar niet had verwoord, aan heeft toegevoegd. Het allermooist is voor mij dat de bestaande contouren van de tuin, mooi samengaan met de nieuwe beplanting. En natuurlijk alle bloemen!

Kortom wanneer je op zoek zou zijn naar een tuinontwerpster met hart voor de natuur en voor het tuinieren, bel gewoon even met Petra.

 

Jaap en Ietje, Swifterbant