Waarom zou u als particulier of bedrijf een tuinontwerp willen laten maken?

U verdient een tuin die bij u past, bij de fase waarin u zit, waarin u zich thuis voelt, die meerwaarde creëert en die iets toevoegt aan uw woonplezier/wooncomfort. Daarnaast moet het naadloos aansluiten bij het huis en de directe woonomgeving.

Bij bedrijven en instellingen moet de tuin passen bij het imago, c.q. uitstraling en presentatie. Het onderstreept en versterkt de eerste indruk en u weet, die eerste indruk maakt u maar één keer.

Ik vind het essentieel dat die meerwaarde gecreëerd wordt. Omdat het iets toevoegt. Voor u als particulier, bedrijf en/of instelling.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de tuin ook goed verzorgd kan worden na realisatie. Daarom krijgt iedereen die een beplantingsplan neemt, een informatiegids met algemene info samen met foto’s en onderhoudstips van alle planten die in de tuin zijn ingezet.

Het komt ook voor dat mensen/bedrijven in principe tevreden zijn met de grote lijnen, maar dat een gedeelte niet helemaal past, of dat u gewoon advies wilt inwinnen over een bepaald element/onderwerp. Dit kan in de vorm van tuinadvies.

Omdat ik die meerwaarde op tuingebied zo belangrijk vind, lever ik uitsluitend maatwerk. Of het nu gaat om een tuinadvies van één of meerdere uren (cadeautip?), een uitgewerkt tuinontwerp, een doordacht beplantingsplan, of een combinatie hiervan.
Geïnteresseerd?
Ik kom graag bij u voor een oriënterend en geheel vrijblijvend gesprek.

In eerste instantie houd ik me bezig met het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen. Daarnaast lever ik desgewenst de beplanting, de harde materialen of wordt het hele traject tot oplevering van de gerealiseerde tuin geregeld en begeleid. Ook hierbij is maatwerk het sleutelwoord.